Beauty Derm – forum – iskustva – cena – gde kupiti – Srbija

Beauty Derm - forum - iskustva - cena - gde kupiti - SrbijaKoža je naš najveći organ koji sa godinama prirodno stari. Proces starenja je najizrazitiji na delovima koji su izloženi stalno suncu, vetru i drugim vremenskim uslovima, dakle na dekolteu, vratu, licu i rukama. Osim vremenskih uslova, na starenje utiču i još slabljenje mišića kože, nezdrava ishrana, genetika i opadanje proizvodnje kolagena. Kolagen je prirodni protein koji je najvažnija belančevina u organizmu čoveka. On obezbeđuje strukturalnu potporu našem telu i odgovoran je za stanje naše kose, kostiju i kože. Kada ima više kolagena, koža je elastičnija i čvršča. Ali vremenom količina kolagena opada u našem telu, koža gubi elastičnost i sjaj i pojavljuju se nove bore. Proces starenja i odumiranja kolagena može da se uspori tako đđo ćemo povećati proizvodnju kolagena i uništimo postojeće bore i usporimo proces nastajanja novih bora.

Jedna od krema koja vam može pomoći u toj borbi je Beauty Derm, koja zahvaljujući prirodnim uljima čini vašu kožu mladolikom i lepom. Već posle prve upotrebe osetićete da je koža hidrirana, a sitne bore i pigmentacija eliminisani.  Redovnim korišćenjem ove kreme ćelije kože se regenerišu, a proizvodnja kolagena je uvećana. Pozabavili smo se i čitanjem iskustva (komentari) osoba koje su zagladile bore zahvaljujući Beauty Derm kremi. Ako želite da saznate ovo , kao i sve o sastavu, koja je cena i gde kupiti, ostanite sa nama do kraja ove recenzije.

Beauty Derm – recenzije – sastojci – sastav

Sastav Beauty Derm kreme čine isključivo prirodni, probrani sastojci. Ova krema sadrži esencijalne komponente odgovorne za lepu i zdravu kožu lica i vrata, na bazi prirodnih ulja. U sastavu se nalaze sledeći sastojci:

Beauty Derm - sastojci - recenzije - sastav

Ulje semena ricinusa – odgovorno je za neutralizovanje slobodnih radikala, a tokom dana štiti i neguje kožu; osim toga, koža je dubinski hidrirana i nahranjena; nema masnog odsjaja

Ulje muskatne žalfije – ovo ulje podstiče stvaranje kolagena i elastina; zahvaljujući ovom ulju bore su ispunjene iznutra, a elastičnost kože obnovljena; Kožaje je zategnutija

Ekstrakt biljke Pueraria mirifica – zahvaljujući ovoj biljci koža je hidrirana, i nije isušena iznutra (ima sposobnost da zadrži vlagu iznutra)

Ulje šipurka – umanjuje pigmentacije raznovrsnog porekla i utiče na smanjenje povreda izazvanih sunčevom svetlošću.

U narednom pasusu bavimo se recenzijama Beaty Derm preparata kako bismo iz prve ruke predstavili njenu efikasnost.

Službena stranica: www.beauty-derm.rs

Beauty Derm – forum – komentari – iskustva

Beauty Derm - komentari - forum - iskustvaBeauty Derm iskustva smo pronašli zahvaljujuči brojnim forum stranicama koje se bave zdravljem i negom kože. U svetu postoji na hiljade krema protiv bora, pa smo želeli da saznamo da li je ova krema zaista efikasna. Komentari koje smo pročitali su pravi izvor informacija i bili smo iznenađeni koliko ovu kreme hvale gospođe (a pronađe se i po koji muškarac). Izgleda da je rešenje za negovanu kožu vrlo jednostavno i nalazi se u kremi koja je prava bomba za vaše lice. Žene koje su koristile Beauty Derm tvrde da ćete već posle prvog mazanja osetiti neverovatne pozitivne promene: lice će biti hidrirano, koža osvežena. Ukoliko ne odustanete od mazanja, nakon određenog vremena zagladićete sitne bore, a duboke će biti prepolovljene.

Mnoge žene su uspele da srede i problem sa pigmentacijom zahvaljujući jedinstvenom kompleksu prirodnih ulja. Mnoga iskustva u komentarima na ovim forum stranicama potvrđuju i da osećaj zategnute kože ima produžen efekat.

Beauty Derm – cena – gde kupiti – u apotekama – Srbija

Beauty Derm - gde kupiti - u apotekama - cena - SrbijaBeauty Derm krema je stigla i u Srbiju. Ali gde kupiti? Da li je preparat dostupan u apotekama kada je Srbija u pitanju? Ova krema još uvek ne može da se nabavi u apotekama, ali je preparat dostupan ukoliko se poruči jednostavno na web lokaciji proizvođača. Kada kliknete na prethodno navedeni link stižete do stranice gde je potrebno uneti osnovne podatke (ime, prezime i broj telefona). Nakon toga očekujte poziv od operatera iz kol centra koji će potvrditi vašu porudžbinu. Zatim treba da sačekate koji dan i Beauty Derm stiže na vašu adresu (Srbija).

I da – ne brinite za cenu! Osim što je posebno povoljna, ova krema je često i na sniženjima koje idu i do 50%! Savetujemo vam da proverite da li vas možda baš danas očekuje sniženje.

Službena stranica: www.beauty-derm.rs

Beauty Derm – rezultati – nezeljeni efekti

Beauty Derm - nezeljeni efekti - rezultati

Beauty Derm preparat je dermatološki testitran i ispitan, čiji rezultati pokazuju da krema ima visok stepen delotvornosti. Rezultati istraživanja potvrđuju i da je preparat potpuno bezbedan za korišćenje, odnosno da neželjeni efekti nisu prisutni. Podsećamo da je prodaja ovog preparata stigla i kod nas, ali vam ne preporučujemo da kremu naručujete na „kupujem prodajema“, koje obiluju lažnim kremama koje mogu i oštetiti vašu kožu. Najsigurniji način je kupovina na web lokaciji proizvođača.

Prednosti:

  • Čini kožu lepom i zdravom
  • Regeneriše kožu i povećava proizvodnju kolagena
  • Hidrira kožu i vraća sjaj i mladolikost
  • Eliminiše pigmentaciju i sitne bore, dok su duboke bore smanjene
  • Čini kožu elastičnom, ten ujednačen
  • Potpuno prirodni sastojci organskog porekla
  • Cena pristupačna

Nedostaci:

  • Proizvod je dostupan samo na službenoj web stranici.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here