Purihot Gel – cena – forum – iskustva – gde kupiti – Srbija

Purihot Gel - cena - forum - iskustva - gde kupiti - Srbija

Bolovi u zglobovima i mišićima mogu biti uzrokovani brojnim agensima. Kada je u pitanju populacija starija od 60 godina, bolovi u zglobovima se javljaju kod čak 75% ljudi. Oni odlaze kod lekara u nadi da će dobiti odgovarajući proizvod koji će brzo i lako otkloniti bolove izazvane reumom, artritisom i išijasom. U ovom članku vam predstavljamo Purihot Gel, čija potpuno prirodna formula otklanja bolove u zglobovima i mišićima.

I ne samo to, on je odličansaveznik i za otklanjanje bolova i upalnih procesa tetiva i ligamenata i kao takav, namenjen je svim uzrastima – i mladima i starima, a iskustva i komentari pokazuju da ga posebno cene sportisti. Purihot Gel preparat je prijatnog mirisa, lagane konzistencije koju koža brzo i lako upija. Prodaja Purihot gela je stigla u Srbiju, ali o tome pišemo više u jednom od narednih pasusa, gde ćemo vam otkriti kako da saznate koja je njegova cena. Pišemo i o moćnim komponentama gela, neželjenim efektima i rezultatima sprovedenih istraživanjima.

Purihot Gel – sastojci – recenzije – sastav

Purihot gel je sastavljen od 100% prirodnih ekstrakta dobijenih iz ljute papričice, kleke i nane. Među najvažnijim sastojcima je capsaicin aktivna komponenta ljutih papričica, koja ima antinflamatorno i antireumatsko dejstvo. Kao takav, on ima lokalnu primenu za ublažavanje bolova, a poznat je i u otklanjaju napetosti napetosti u mišicima, kostima kod neuralgija, artritisa, neuropatija, zglobovima, bolova u mišićima, išijasa. Zanimljivo je da se capsaicin može koristiti i u lečenju psorijaze, jer smanjuje ljuspanje i osećaj svraba.

Purihot Gel - sastojci - recenzije - sastavU sastavu Purihot gela je i ekstrakt kleke, čija duga tradicija upotrebe u čajnim mešavinama i melemima kroz brojne recenzije potvđuje efikasnost u borbi protiv reumatizma, gihta i reumatoidnog artritisa. Sastojci uključuju i eterično ulje nane (menta), koje usled prisustva mentola osvežava i hladi. Međutim, nana ima višestruko delovanje, jer list sadrži tanin i druge odlične sastojke za ublažavanje bolova i otklanjanje upalnih procesa i infekcija.

Recenzije su tu da potvrde efikasnost ovog proizvoda čiji efekti su vidljivi odmah po nanošenju ovog eliksira koji duboko penterira u kožna tkiva. Zbog pojačane cirkulacije krvi vrlo brzo nestaje bol, a osećaj hlađenja je momentalan.

Službena stranica: www.purihot-gel.rs

Purihot Gel – forum – iskustva – komentari

Pročitali smo iskustva korisnika koji su nanosili Purihot Gel preparat kada su imali tegobe poput bola i napetosti u mišićima i zglobovima, kao i starijih osoba koje su gel koristile kao saveznik u borbi protiv bolova u kostima i zglobovima izazvanih artritisom, reumom i išijasom.

Purihot Gel - forum - iskustva - komentariSkoro svi oni su oduševljeni u svojim komentarima brzinom kojom ovaj gel otklanja bolove i hladi problematični deo. Njihova iskustva potvrđuju dugoročni efekat koji ovaj gel ima na vaše mišiće, ligamente, zglobove, kosti i ostala problematična tkiva. U komentarima se navodi da morate biti uporni ukoliko želite da vidite trajne rezutate. Mi vam savetujemo da posetite neku od forum stranica i sami otkrijete da li vredi kupovati ovaj proizvod. Ukoliko se odlučite, u narednom pasusu vam objašnjavamo način distribucije Purihot Gel preparata.

Purihot Gel – cena – Srbija – gde kupiti – u apotekama

Ukoliko čitate ovaj odeljak, znači da vas zanima gde kupiti Purihot gel i koja je njegova prodajna cena kod nas (Srbija). Iako je ovaj preparat za ublažavanje bolova u mišićima i zglobovima dostupan u apotekama u većini razvijenih zemalja Evrope, još uvek nije stigao u naše maloprodajne objekte.

Purihot Gel - cena - Srbija - gde kupiti - u apotekamaSada se pitate: pa gde kupiti onda Purihot Gel ako ne u apotekama? Preparat vrlo lako možete nabaviti i to kroz nekoliko klikova, jer se preparat poručuje na internetu. Ali NE na “kupujem prodajem” stranicama, gde su se već pojavili falsifikati ovog gela, već isključivo na zvaničnom sajtu proizvođača. Jednom kada unesete ime i prezime i broj telefona, dobićete poziv iz kol centra čime se potvrđuje vaša porudžbina, a preparat za samo nekoliko dana stiže na vašu adresu. I ne samo to, proizvod plaćate tek kada stigne na adresu. Kada je u pitanju cena, ona se ona menja usled brojnih akcija i popusta koje nudi proizvođač, te vam savetujemo da je proverite na gore navedenom linku. Svakako, cena je prilagođena prosečnom potrošaču naše zemlje (Srbija).

Purihot Gel – neželjeni efekti – rezultati

Nad ispitanicima su sporovedena istraživanja kako bi se otkrili stvarni rezultati Purihot Gel preparata. Rezultati pokazuju da neželjeni efekti nisu prisutni, a kod većine ispitanika zabeleženo je sledeće:

 • Efekat hlađenja i ublažavanja bolova je prisutan momentalno
 • Kod većine ispitanika došlo je do potpunog izlečenja reume i išijasa učestalom upotrebom Purihot Gel preparata
 • Oporavak upalnih procesa je brz
 • Zaceljenje je ubrzano
 • Posebno efikasan kod sportista
 • Lako se nanosi, a koža ga momentalno upija

Ukoliko želite savršen osećaj bez bola i ostalih tegoba, savetujemo vam da vašu kutiju ovog preparata naručite već danas. Podsećamo vas da originalni proizvod možete da pronađete isključivo na stranici proizvođača.

Prednosti:

 • Momentalan osećaj hlađenja.
 • Dugoročno ublažavanje upalnih procesa i bolova.
 • Jednostavan za upotrebu.
 • Zaceljenje je ubrzano.
 • Preparat je 100% prirodan.
 • Cena pristupačna.

Nedostaci:

 • Proizvod se može kupiti samo na službenoj web stranici.

Službena stranica: www.purihot-gel.rs

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here