Pure Gold – cena – gde kupiti – forum – iskustva – Srbija

Pure Gold - cena - gde kupiti - forum - iskustva - SrbijaNežna, negovana i podmlađena koža je san svake žene. Proces starenja je neizbežan i prve bore već se prirodno javljaju oko 25. godine. Ove nežne linije vremenom postaju sve dublje i izrazitije. Postoje brojni načini na koje možemo uticati na stvaranje kolagena i drugih materija koje pomažu u obnavljanju ćelija naše kože. U to spadaju ishrana bogata vlaknima, vitaminima i mineralima neophodnim za zdravo funkcionisanje kože, kao i povećan unos tečnosti koja hidrira vašu kožu iznutra. Međutim, postoje i drugi načini kako da pomognete da vaša koža bude baršunasta i ne stari brzo, uključujući i raznovrsne kreme. U Srbiji su u prodaji brojne anti age (protiv starenja) kreme čiji kvalitet i poreklo teško možete da utvrdite.

Osim toga, mnoge su na bazi raznovrsnih hemijskih reakcija i prepune parfema koji mogu uticati na pojavu alergija na vašoj koži. Mi vam preporučujemo kremu koja je prirodni eliksir – Pure Gold i predstavlja kombinaciju zlatnih čestica i kavijara. Ovo je jedan ekskluzivni preparat za antioksidaciju i regeneraciju vaše kože, koji uklanja masnoću i regeneriše pore kože.

Kako pokazuju iskustva i komentari žena koje su koristile ovu kremu, pore su očišćenje, a koža tonirana i elastična. Prodaja Pure Gold preparata je stigla i u Srbiju. Međutim, kako su se pojavili falsifikati ove anti age kreme, mi vam preporučujemo da vaš primerak nabavite isključivo na zvaničnom sajtu proizvođača. Tu možete saznati i koja je cena, često podložna promenama usled brojnih akcija i popusta.

Pure Gold – recenzije – sastojci – sastav

Pure Gold - recenzije - sastojci - sastavKakav to sastav ove kreme čini da je ona tako efikasna? Tajna je u najekskluzivnijim materijama koje ulaze u njen sastav: čestice zlata i kavijar. Nekada su ove elemente mogle da koriste samo dame iz visokog društva, a danas su one dostupne i široj masi, sve to zahvaljujući novim tehnologijama i vrednim naučnicima koji su izdvojili najbolje ekstrate za sastav Pure Gold kreme. Zašto je zlato tako dobro za našu kožu? Njegova antibakterijska svojstva i protivupalna dejstva štite kožu od UV zračenja. Ono podstiče oporavljanje ćelija kože, a zahvaljujući zlatu potrošnja kolagena je usporena i njegove rezerve se obnavljaju. Među sastojcima kreme je i kavijar.

Kako pokazuju savremena istraživanja i recenzije, kavijar je odličan za dubinsko čišćenje pora, kao i za izglađivanje mikroreljefa epiderma kože. Kavijar preventivno utiče na pojavu bora. Zrela, suva i stresom ugrožena koža biće zahvalna ukoliko koristite Pure Gold kremu čiji sastav ima visoku koncentraciju kavijara.

Službena stranica: www.pure-gold.rs

Pure Gold – forum – komentari – iskustva

Pre nego što se odlučite na kupovinu bilo kog proizvoda, poželjno je da pročitate iskustva i komentare osoba koje su upotrebljavale preparat. Komentari se mogu naći na brojnim forum stranicama. To je i nama bilo važno, jer smo želeli da predstavimo proizvod koji ne samo da je dermatološki testiran i sadrži organske materije, već i prihvaćen od strane potrošača i ima pozitivne efekte.

Pure Gold - forum - komentari - iskustva

Tako smo na forum stranicama pronašli da Pure Gold zaista u kratkom vremenu regeneriše i revitalizuje kožu, kao i da se sitne bore glade i nestaju. Koža je osvežena, a tonus popravljen. Osim toga, iskustva korisnica i korisnika potvrđuju da je koža mekša na dodir i da je duboko hidrirana. Zahvaljujući protivupalnom dejstvu kavijara i efikasnosti kod čišćenja pora, ovaj preparat je pogodan i za kožu sklonu aknama i bubuljicama.

Pure Gold – cena – gde kupiti – u apotekama – Srbija

Pure Gold - cena - gde kupiti - u apotekama - SrbijaGde kupiti Pure Gold? Koja je cena? Sigurni smo da vas ta pitanja trenutno muče. Međutim, Pure Gold još uvek nije dostupan u apotekama kada je u pitanju Srbija. Ali gde kupiti onda ovaj preparat koji će tako brzo regenerisati vašu kožu? I koja je cena ovog moćnog proizvoda? Iako Pure Gold ne možete da nabavite u apotekama, znajte da možete da ga nabavite na internetu. Svakako, savetujemo vam da izbegavate “kupujem prodajem” sajtove kako ne biste kupili falsifikat koji će vašoj koži doneti više štete nego koristi. Ovaj proizvod (kao i sve druge proizvode) treba da kupujete isključivo na veb-sajtu proizvođača.

Dovoljno je da popunite narudžbenicu i sačekate da vaš proizvod stigne na adresu. Cena je izuzetno pristupačna za naše tržište, jer je uzet u obzir i standard koji Srbija ima. Kako je ovaj preparat često na sniženjima i akcijama, savetujemo vam da posetite stranicu i nabavite vašu kutiju po povoljnoj ceni.

Službena stranica: www.pure-gold.rs

Pure Gold – rezultati – neželjeni efekti

Pure Gold - rezultati - nezeljeni efekti

Rezultati ispitivanja sprovedenih u laboratoriji pokazuju da ovaj preparat vrlo brzo podmlađuje vašu kožu. Potpuno prirodan eliksir je nastao kao kombinacija zlatnih čestica i kavijara, koji vrše antioksidaciju i regeneraciju kože. Jedan od glavnih zadataka je uklanjanje masnoće i regeneracija pora kože, kao i njihovo zatvaranje i otklanjanje prljavštine i štetnih toksina. Neželjeni efekti nisu prisutni.

Prednosti:

 • Obnavlja i usporava proizvodnju kolagena.
 • Usporava znake starenja.
 • Štiti od UV zračenja.
 • Čisti pore i otklanja masnoće.
 • 100% prirodni sastojci: kavijar i zlato.

Nedostaci:

 • Proizvod je dostupan samo na službenoj web lokaciji proizvođača.

21 COMMENTS

 1. Taj svilenkasti i baršunasti osećaj na licu kada nanesete Pure Gold kremu je zaista neprocenjiv. Toliko je prijatan, da jedva čekam veče kada ću obaviti svoj ritual čišćenja lica i mazanja ove kreme. A kad ustanem, koža je tako mekana i dalje! Ja iskreno nisam imala nekakvih problema sa kožom, tek mi se pojavljuju tanke linije na licu, ali uživam u mazanju ove kreme.

 2. Ovu kremu sam počela da koristim na preporuku moje mame koja je davnih godina nabavljala iz inostranstva kreme sa kavijarom i zlatom. Kada je videla da se tako nešto može nabaviti u Srbiji, odmah mi je kupila jedno pakovanje, a ja sam nastavila da kupujem 🙂 Kremu koristim preventivno, jer se još nisu pojavile drastične bore

 3. Iako sam kasno počela da negujem svoju kožu, moram reći da sam prezadovoljna rezultatima. Koža je tako lepo hidrirana i mekana, a nadam se da će se i bore povući

 4. Iako imam 30 godina, moja koža je tako osetljiva i na najmanju nečišstoću pojavljuju mi se bubuljice. Probala sam razne kreme kako bih sprečila to, i mogu reći da je Pure Gold krema jedina koja je tako bila uspešna. Pore mi nisu tako proširene i nema onih crnih masnih tačkica. Jednostavno, koža je preporođena

 5. Eh, nisam mogla ni da zamislim da ću na lice stavljati kremu koja u sebi sadrži čestice zlata i kavijar! Kakav ekskluzivitet! kakvo bogastvo ! A cena sasvim povoljna za tako nešto. Zaista svaka preporuka za Pure Gold

  • Dušice, ne bih ti savetovala da kupuješ kreme na kupujem prodajem.. Moja jedna drugarica je tamo želela da nabavi ovu kremu i našla je i ladno je pakovanje bilo malo drugačije, kao i miris. Bukvalno se vidi da nije original. Ja ti savetujem da nabaviš na stranici http://www.pure-gold.rs . Tu sam ja kupila, a platila sam je sa popustom nekim, ne sećam se koliki je bio popust

 6. Imala sam problem sa kožom koja je bukvalno suva i bez energije. I ne samo to, koža je bila prepuna bora. Mnogo sam srećna jer sam otkrila ovu kremu! Proces starenja mi je zaustavljen, koža kao da je zdržala vlagu i to ostaje tako preko dana

 7. Moja iskustva sa ovom kremom su zaista pozitivna: od samog izgleda bočice, do sastojaka, mirisa, toga da nema alergene.. ma sve. Baš sam prezadovoljna

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

× 8 = 16