Pazi na sve vrste kose

Ti si djevojka iz 21-og stoljeća, to je povučen u milion instrukcije iz dana u dan. Tu su zbog spoja da zadovolji, zadatke da se završi i također stan da se nosim sa tim. U guraj i povuci svakodnevnog života, stvar da rođenja težina samo-briga je tvoja frizura kratke kose. Da, slušao si dobro. Samo perem kosu sa istim šampon koji ti je iskoristio cijeli svoj život i baci ga u istu frizuru koju je napravio koristiti za mnogo godina nije ni blizu dovoljno. Tvoja kosa je pravo na određeni nivo dnevnik kao vidi i osjećam najbolje. To je razlog zašto se moraš držati svakodnevna rutina kose tretman.

Pazi na sve vrste kosePa, sreća za tebe, sam sam je sastavio rutinu najbolje svaki dan se pobrinuti za sve vrste kose. Biram i također dobiti! Možete pretpostaviti da je ravna kosa ne poziv za mnogo u metode režim Njegu kose, međutim sigurno će ti biti značajno netačno.

Čak i ako ti je ravna kosa je vrlo lako srediti, ne ukazuju na to da možeš sačuvati u se pobrinuti za njega. Trenutno, važne stvari sa kosa je prirodno ulja od tvoj skalp putovanja kompletan veličine kosu radije dosljedna. Pa, glavni istragu posla kada razvija svakodnevna rutina kose se pobrinuti za pravo je kosa njegove sklonosti da padneš pravo i takođe vidi masna.

Za Zena Koja Ga Je Nosila

  1. Zena koja ga je nosila možeš biti generalno lako ili shateringly teško dizajna su, u zavisnosti od kako se ti pobrinuti za to.
  2. Ovaj tip kosa nije curly ni glatko treba veoma jedinstven vrsta briga, to mogu dobiti masni u glavi kao potpuno suv na završava.
  3. Kako Da Operemo. Dok će Mnogo dana između veš tvoja zena koja ga je nosila može da izazove gubitak kose povećala, veš, to se često može isušiti.

Za Zena Koja Ga Je NosilaPa, to je mnogo bolje da ga operem svakih 3-4 dana da ostane čist, a također i zdrava i izbalansirano. Osuši kosu sa microfibre peškir da održava u friz smrdljivi daleko. Kako Da budem siguran. Problemi kosu gdje Lava da ponudim više definiciji da svoje talase. Pružamo kosu masažu terapiju naftom sa kokos maslinovo ulje, ili nafta od bundeve seme hr prije prali kosu ili ostavi tokom večeri. Ovo će se sigurno hrane i problem tvoja kosa iznutra, ostavljajući to više glatko kao sjajne. Kako Da Operemo. Rublje kosu sa kosom šampon bez sulfat da se održi bilo koja vrsta masti ili nafte iz daljine. Samo zato jer tvoja kosa je masna ne znači da laves dnevnik. U stvari, možda prilično štetne kao tvoj skalp bi sigurno stvoriti više ulje na kompenzaciju za ulje su uklonjeni sa šampon dnevnik. Pa, ograničenje čišćenje kosu čim za 2-3 dana.

Kovrčava kosa zahtjev rez, hlad, i posebni tretman

Da izvrši dobar dio, ti treba da specijalizirati i također prilagoditi znanje stekao da mi se tvoj stil. “Kao kovrdžava kosa istezanje kad je mokro, mnogo puta specijalista završiti rezanje još od osnovne. Ovo je upravo primijetio kada žice suv i talase srediti. I takođe, kako je izgledalo biti malo, ima mnogo razlike u organizator predmet od Aneethun Profesionalno. To je vrpca koja je također slim i sa osobite karakteristike.

Kovrčava kosa zahtjev rez, hlad, i posebni tretmanMoja ideja je da ti nikada ne smije nikad biti smanjeno mokra. Tako da nema iznenađenja u povratak vlakna u svoj prvobitni plan”, slaže Robson Triniti, Crvene Grupe. On dodatno obeshrabruje pomoću noža, ili škare za unboxing ovakve kose. Ovo ostavlja broj odvratno, sa friz i završava se ne zatvori. Savršeno je zadržati žice, kao iseći jedan sloj po sloj, povezuju jedne s razne druge. Također možete biti uradio iznureno, ali nije uništen. Je položio preko slojeva, sa šibice rez, omogućiti prekid odgovarajućom”, potpuna.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here