Intimotea – cena – gde kupiti – forum – Srbija – iskustva

Intimotea - cena - gde kupiti - forum - Srbija - iskustva

Preventiva je put do zdravlja, a bez zdrave žene nema zdravog društva. Alarmantno postaje kada čujemo da se čak 95% žena u toku svog života suočava sa poremećajima i povredama rada reproduktivnog sistema. Tada se koriste hormonski preparati i tablete koji uklanjaju simptome, ali ne uklanjaju uzroke. Intimotea je biljni čaj koji je namenjen za zdravlje reproduktivnog sistema žene. Spremljen je po drevnoj recepturi, te nema neželjenih efekata i nuspojava. Ovaj čaj povećava plodnost i stimuliše ovulaciju, ublažava menstrualne grčeve i normalizuje menstrualni ciklus, mikrofloru i bori se protiv vaginalnih infekcija.

Čaj ne samo da normalizuje rad reproduktivnog sistema, uklanja upale i reguliše ciklus, nego i podržava celoviti rad ženskog organizma. ČAJ INTIMOTEA IMA SVEOBUHVATNO BLAGOTVORNO DEJSTVO NA ŽENSKI ORGANIZAM. Kako potvrđuju iskustva i komentari, redovnom upotrebom čaja održava se normalan, celoviti rad reproduktivnog sistema i sprečava se razvoj bolesti i patologija. Ovaj biljni čaj je stigao i u Srbiju i možete da ga nabavite po pristupačnoj ceni na veb-sajtu proizvođača. Cena ovog proizvoda je često podložna promenama i akcijama, pa vam savetujemo da proveravate sajt i nabavite svoj primerak po povoljnoj ceni.

Intimotea – recenzije – sastav – sastojci

U sastav Intimotea čaja ulaze isključivo komponente sledećih biljaka. GOSPIN PLAŠT poseduje antibakterijska i antigljivična dejstva, normalizuje menstrualni ciklus i ublažava bolove izazvane menstruacijom. Među sastojcima je i cvet HAJDUČKE TRAVE – prirodni antiseptik koji normalizuje mikrofloru, poboljšava varenje i stabilizuje hormone. U sastavu je i svet NEVENA, koji je odavnina poznat po tome što stabilizuje emocionalno stanje, normalizuje ciklus sna i budnosti i uklanja grčeve. GOSPINA TRAVA ima protivupalno delovanje, pomaže kod ublažavanja nadutosti i blago čisti creva.

Intimotea - nezeljeni efekti - rezultatiMeđu sastojcima čaja Intimotea je i MACINA TRAVA (OČAJNICA), čije recenzije potvrđuju da uklanja upalu, sprečava nastanak cista, kao i da poseduje antibakterijska i protugljivična svojstva. Biljka KADULJA ima protivupalno dejstvo, prirodni je afrodizijak koji pojačava seksualnu želju i stimuliše proizvodnju polnih hormona. Ovakav miks najmoćnijih biljaka za zdravlje reproduktivnog sistema dobio je odlične recenzije.

Službena stranica: www.intimotea.rs

Intimotea – forum  – iskustva – komentari

Iskustva i komentari lepšeg pola koji piju čaj Intimotea potvrđuju da je čaj izuzetno delotvoran kod ublažavanja mestrualnih bolova i bolova kod ovulacija.

Intimotea - forum - iskustva - komentariŽene su posebno zadovoljne (za neke nepčekivanim efektom) povećanja seksualne želje, kao i povećanim lučenjem prirodnog lubrikanta pri seksualnoj aktivnosti čime osećaji nelagode pri seksualnom odnosu nestaju. Na forum stranicama ćete pronaći iskustva žena koje prreporučuju ovaj čaj za opšte funkcionisanje organizma i redovnu zaštitu od mogućih upala. Komentari potvrđuju i da je ovaj čaj efikasan u samoj borbi protiv bakterijskih i gljivičnih infekcija. Savetujemo vam da pročitate o delotvornosti Intimotea čaja na forum stranicama i sami se uverite u sve njegove blagodeti.

Intimotea – Srbija  – gde kupiti – u apotekama – cena

U ovom pasusu došli smo do možda i glavnog pitanja: gde kupiti Intimotea čaja?  Ovaj čaj je već osvojio inostrana tržišta, a i Srbija je među zemljama u koje je konačno stigla njegova prodaja.

Intimotea - recenzije - sastav - sastojciAko ste već probali da ih nabavite u apotekama, onda znate da tamo ovaj preparat nije dostupan kada je u pitanju Srbija. Pa onda gde kupiti ovaj blagotvorni čaj? Iako ga ne možete da nabavite u apotekama, vrlo je lako doći do ovog proizvoda. Dovoljno je da posetite veb-sajt proizvođača, popunite obrazac i navedete kontakt podatke. Nakon kraćeg vremena primićete poziv operatera koji će potvrditi detalje vaše porudžbine. Sačekajte da pošiljka stigne na vašu adresu i platite pouzećem. Sledeći korak je vrlo lak: pijte čaj.

A cena? Intimotea cena je izuzetno povoljna za naše podneblje, pogotovo kada uzmete u obzir koliko pomaže sveopštem zadravlju jedne žene. Ne preporučujemo vam da ovaj proizvod nabavljate na sumnjivim “kupujem prodajem” stranicama, jer se tamo prodaju falsifikati koji mogu samo da naškode vašem zdravlju. I ne samo to, na zvaničnom vebsajtu su stalno prisutne promocije i akcije, te ove tablete mogu biti vaše i po još pristupačnijoj ceni.

Službena stranica: www.intimotea.rs

Intimotea  – neželjeni efekti – rezultati

Čaj Intimotea je prošao proveru u najvećem nezavisnom istraživačkom centru u Europi. U testiranju je učestvovalo 4659 žena uzrasta preko 18 godina. Dobijeni rezultati demonstriraju veliku delotvornost čaja u lečenju i prevenciji bolesti reproduktivnog sistema.

Intimotea - Srbija - gde kupiti - u apotekama - cenaRezultati laboratorijskih istraživanja pokazuju da Intimotea  u 98% slušajeva reguliše menstrualni ciklus, 91% normalizuje mikrofloru, 94% uklanja menstrualne grčeve, 89% uklanja bakterijske i gljivične infekcije,  a u 93% uklanja upalu i dezinfikuje. Osim što uklanja neprijatne osjećaje i bol, Intimotea stimuliše proizvodnju prirodne lubrikacije i poboljšava kvalitet seksualnog života. Kako je u pitanju potpuno prirodan preparat, sačinjen samo od delova biljaka, neželjeni efekti i nuspojave nisu zabeležene.

Prednosti:

  • Ublažava menstrualne grčeve i normalizira menstrualni ciklus.
  • Pomaže sveopštem zdravlju reproduktivnog sistema žene.
  • Povećava plodnost i stimuliše ovulaciju.
  • Normalizuje mikrofloru i bori se protiv gljivica
  • Uklanja upalu vagine
  • 100% prirodan proizvod od biljaka
  • Izuzetno pristupačna cena

Nedostaci:

  • Može da se kupi samo na zvaničnom vebsajtu.

Službena stranica: www.intimotea.rs

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here