Fungax – gde kupiti – forum – cena – iskustva – Srbija

Fungax - gde kupiti - forum - cena - iskustva - SrbijaKoža koja je zdrava i negovana ima ma moć da se izbori sa većinom mikorogranizama, a brzo se i regeneriše. Muđutim, kada koža ima neko oboljenje, tretira se određenim sredstvima i ako ima narušenu mikrofloru, postoji povećan rizik od nastanka gljivičnih infekcija. Neki od simproma gljivične infekcije su svrab, pečenje, perutanje, bol, promena boje nokatne ploče i drugo.

Gljivična kolonizacija podrazumeva da koža nogu izgleda kao da je ogrebana kredom, a koža stopala i između prstiju je zatamnjena. Učestalost gljivičnih infekcija je ogromna. Čak 50% populacije je pogođeno gljivičnim infekcijama, a svaka četvrta gljivična infekcija zahvata nokte i stopala.

Fungax ima jedinstvenu osobinu penetracije u dublje slojeve kože, brzo rastvara staru kožu i može se koristiti u slučaju agresivnog oblika gljivične infekcije. Osim toga, sredstvo se može koristiti za prevenciju, jer nema kontraindikacija ili neželjenih efekata. Ovaj sasvim prirodan preparat možete da nabavite i u Srbiji, odnosno na veb-sajtu proizvođača, gde možete i da saznate cenu. Takođe, savetujemo vam da pročitate iskustva i komentare korisnika pre nego što se odlučite na dalju kupovinu.

Fungax – sastav – sastojci – recenzije

Fungax - sastav - sastojci - recenzijeRazvoj Fungax preparata je prošao višestepeno testiranje, a efekti su izuzetno brzi i moćni. Fungax sastav uključuje ekstrakt cvetova kamilice koji zaustavlja rast gljivične infekcije. Vrlo brzo oslobodićete se svraba i svih ćelija koje su već bile pogođene infekcijom.To pomaže da se ne dobije ponovna infekcija.

Među sastojcima je i ekstrakt medicinskog lista žalfije koji reguliše funkcionisanje znojnih žlezda i aktivnost bakterija koje uzrokuju neprijatan miris stopala čak i kod zdravih ljudi. Ima antiseptički efekat, omekšava kožu i ima prijatan cvetni miris koji će trajati dugo vremena.

U sastav ulazi i Aloe Vera koja omekšava kožu i eliminiše ljuštenje. Ostali sastojci ppodrazumevaju ekstrakt maslinovog lista evropske masline (Olive) koji ima efekat hlađenja i prijatan miris. Recenzije ovog preparata potvrđuju njegovu uspešnost u borbi protiv gljivica, te vas savetujemo da pročitate naredni pasus.

Službena stranica: www.fungax.rs

Fungax – forum – komentari – iskustva

Fungax - forum - komentari - iskustvaIskustva i komentari korisnika koji su mazali ovaj preparat potvrđuju da je Fungax izuzetno delotvoran kod regulisanja znojenja, smanjenja upale noktiju i eliminisanje crvenila. Pacijenti su posebno zadovoljni rezultatima, koji podrazumevaju da svrab nestaje za par dana, kao i da se deformisani nokat vraća u normalu i više ne lista.

Na forum stranicama ćete pronaći iskustva žena i muškaraca koje preporučuju ovaj preparat za potpuno uklanjanje gljivičnih problema, koje se više nikada ne vraćaju. Komentari potvrđuju i da Fungax efikasan u samoj prevenciji gljivičnih infekcija, a posebno se preporučuje sportistima koji provode dosta vremena noseći patike u kojima se noga lako znoji i tako stvara uslove za neometan razvoj gljivica.

Fungax se preporučuje i onima koji često posećuju bazene, jer je bazen glavno leglo gjivica. Savetujemo vam da pročitate o delotvornosti ovog preparata na forum stranicama i sami se uverite u sve njegove blagodeti.

Fungax – gde kupiti – u apotekama – cena – Srbija

Došli smo i do glavnog pitanja: gde kupiti Fungax i koja je cena? Možda ćemo vas razočarati kada kažemo da iako je prodaja stigla na tržište kada je u pitanju Srbija, ovaj proizvod još nije dostupan u našim apotekama. Ali ne očajavajte! Njegova kupovina je još lakša, pogotovo u ovo nestabilno vreme. Jer gde kupiti u današnje vreme nego na internetu?

Fungax - gde kupiti - u apotekama - cena - SrbijaMeđutim, ne preporučujemo vam da kupujete na sajtovima tipa “kupujem prodajem”. Sa rastućom popularnošću Fungax na srpskom tržištu, slučajevi lažiranja po povoljnim cenama postali su sve češći. Zato, kad već proizvod ne može da se nabavi u apotekama, Fungax kupite na zvaničnom veb-sajtu. Dovoljno je da napravite porudžbinu, unesete vaše podatke i sačekate da vas pozove operater koji će potvrditi detalje vaše porudžbine.

Onda se opustite i sačekajte da paket sa Fungax preparatom stigne na vašu adresu. Tek tada možete da platite proizvod. A kada je u pitanju cena, imajte u vidu da su stalno prisutne različite akcije i promocije, pa ovaj proizvod možete nabaviti po fantastičnoj ceni, pogotovo kada uzmemo u obzir standard koji Srbija ima.

Službena stranica: www.fungax.rs

Fungax – neželjeni efekti – rezultati

Fungax - nezeljeni efekti - rezultati

Rezultati brojnih ispitivanja sprovedenih nad ispitanicima sa gljivičnim problemima na nogama i noktima pokazuju da ovaj proizvod sa kratko vreme smanjuje svrab i znojenje stopala. Fungax momentalno omekšava i gladi kožu. Nakon određenog vremena preparat efikasno uklanja problemske oblasti i smanjuje ljuštenje kože.

Pogođene oblasti su oporavljene, a gljivična infekcija uništena. Rezultati sprovedeni nad ispitanicima koji često nose zatvorenu obuću pokazuju da je preparat odličan za prevenciju gljivičnih infekcija, jer su korisnici Fungax preparata potvrdili da se stopalo znatno manje znoji. Važno je napomenuti da je proizvod 100% prirodan i da neželjeni efekti nisu zabeleženi.

Prednosti:

 • Potpuno rešava gljivične problem na stopalima.
 • Nokatna ploča obnovljena.
 • Svrab i bol se povlači.
 • Reguliše prekomereno znojenje.
 • 100% organski proizvd po povoljnoj ceni.

Nedostaci:

 • Ovaj proizvod možete kupiti na službenoj web stranici.

20 COMMENTS

 1. Već davno sam se susrela više puta sa gljivičnim problema i meseci su mi svaki put bili potrebni da se oslobodim ovog dosadnog problema koji je činio da mi nokti stalno pucaju i da mogu jednostavno bez problema da skinem nokatnu ploču, a ispod bih videla da raste nova. Užas blagi! I tako u krug. Jednom je ova infekcija trajala čak godinu dana. Međutim, kada sam se svega toga rešila nekako, počela sam da tražim preparat za prevenciju i pronašla Fungax. Mogu reći da sam aš zadovoljna. Stopala ne smrde i ne znoje se

 2. Imala sam upalu noktiju i pronašla ovu kremu koju mama koristi za smanjenje znojenja, ali je upalilo! Neestalo je crvenilo i upala se povukla za nekoliko dana

 3. Svrab od gljivične infekcije mi se vrlo brzo povukao, ali je ljuštenje nokta još dugo trajalo.. Prepostavljam da Fungax nije mogao tako brzo da reši problem

 4. Meni se nokat na prstu do palca nonstop ljuštio, nisam ni znala da je to gljivična infekcija. Potišla sam kod dermatologa i preporučio mi je Fungax. Posle mesec dana korišćenja nokat je prestao da se ljušti. Morate bitni uporni!

 5. Mogu reći da konačno mogu da kucnem u drvo, jer se sa gljivičnim problemima borim skoro ceo život. I evo, posle Fungaxa, infekcija ne samo da je nestala već se i ne vraća više. Sad ga koristim samo preventivno

 6. Gljivice sam dobila na bazenu i svrab je bio nepdnošljiv. Drugarica sa bazena mi je reporučila ovo sredstvo i neverovatno je bio efikasan

 7. Imama atletsko stopalo – večna borba sa gljivicama! Posebno leti kada trčim u zatvorenim patikama i znojim se. Međutim, Fungax je pravo olakšanje. Mnogo sam srećan jer sam ga otkrio: hladi, smanjeno znojenje, fantazija

 8. Radim u obući koja mora biti zatvorena, a radim 9 sati dnevno. Samim tim noge su umorne i znoje se, jer ne biramo mi obuću. Zato sam često izložena gljivičnim problemima.Odmah sam naručila Fungax i očistila sam cipele s sokom od limuna. Ovaj gel mi je zapravo pomogao, oslobodila sam se suve kože i sada imam zdrave noge

 9. Stalno se tuširam u teretani i nemam naviku da nosim papuče sa sobom. Nisam ni znao da ti javni tuševi mogu biti tako velik izvor gljivičnih zaraza. Infekcija je bila jako neprijatna, čak sam osećao bol i nepodnošljiv svrab koji se širio. žena je nabavila fungax kremu i osolobodio sam se ove napasti posle nešto više od mesec dana

 10. Koža mi je izgloedala kao da je ogrebana kredom, nisam ni znaoda je to znak razvitka gljivične kolonizacije. To mi je rekao dermatolog koji mi je i sam prepisao fungax. Vrlo sam zahvalan ovom preparatu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

− 5 = 4