Aktivais – cena – iskustva – Srbija – gde kupiti – forum

Aktivais - cena - iskustva - Srbija - gde kupiti - forumDa li osećate bolove u zglobomi i leđima? Patite li od ostehondroze, osteoartritisa ili nekog drugog degenerativnog oboljenja kostiju ili zglobova? Imate li neke druge probleme sa zglobovima ili česte sportske povrede? Onda ostanite sa nama do kraja teksta i saznajte kako možete da pomognete sebi. Osteohondroza je grupa bolesti koju nazivaju još i “koštana smrt”, jer dolazi do okoštavanja (prekida dotoka krvi u delove gde se odvija mineralizacija kostiju). Ova grupa bolesti je nepoznatog porekla. Osteoartritis najčešće zahvata zglobove kolena, kukova, ruku i nogu. Stariji ljudi su više ugroženi osteoartritisom, a čak 80% 50-godišnjaka u Srbiji pati od ovog oboljenja. Na sreću, postoje preparati koji značajno mogu da pomognu kod lečenja osteoartritisa i osteohohdroze. Jedan od takvih preparata je Aktivais gel, čiju visoku delotvornosti potvrđuju brojna iskustva i komentari pacijenata koji su redovno koristili ovaj gel.

Osim što uklanja bolove uzrokovane osteoartritisom i osteohondrozom, ovaj preparat uklanja grčeve u mišićima i gasi upale. Aktivais usporova proces oštećenja hrskavice i ubrzava njen metabolizam podstičući regeneraciju. Prodaja ovog preparata je stigla i kod nas, a cena je vrlo pristupačna. U sledećim redovima bavimo se njegovim sastavom, recenzijama i načinima prodaje.

Aktivais – sastav – sastojci – recenzije

U sastavu Aktivais gela nalaze se samo probrani sastojci. Ovi sastojci su dobijeni ekstraktovanjem na prirodan način, a sledeće komponente su najvažnije u sastavu Aktivais gela:

Aktivais - sastav - sastojci - recenzije

 • Nana (mentol) – Ublažava bolove u mišićima i zglobovima, hladi upalno i obolelo mesto i daje osvežavajući miris
 • Kamfor (Camphora) – Pomaže kod bolnih promena mišića, kao i neuralgije i reumatskih oboljenja. Kamfor može efikasno da pomogne pri smanjenju otoka i ublažavanju bola. Delotvoran je kao prirodno lekovito sredstvo protiv bolova u zglobovima i mišićima.
 • Ekstrakt ljute papričice (Capsicum Annuum Extract) – Ulje od ljutih paprikapripada grupi iritirajućih i ulja koje greju i otklanjaju bolove u zglobovima i mišićima.
 • Ekstrakt propolisa (Propolis Cera Oil Extract) – Ima jako analgetsko i proitvupalno dejstvo i odličan za ublažavanje simptoma artritisa i reume
 • Esencijalno ulje karanfilića (Caryophyllus aromaticus L. Peel Oil)- Ima jako antiupalno dejstvo i koristi se u slučajevima intenzivnih gavobolja, kostobolje i reume
 • Esencijalno ulje eukaliptusa (Eucalyptus Peel Oil) – Koristi se za relaksaciju zgrčenih mišića i istegnutih ligamenata.
 • Esencijalno ulje iz cveta planinske arnike (Arnica Montana Flower Oil) – U žutom cvetu planinske arnike kriju se mnogi aktivni principi koji ispoljavaju antiinflamatornu i analgetsku aktivnost, te je ulje odlično za sportske povrede, reumu i kostobolju
 • Esencijalno ulje belog luka (allium sativum) – Ulje od belog luka je odlično za probleme sa zglobovima i bolove u leđima, a poboljšava cirkulaciju krvi u zglobovima
 • Karbomer (Carbomer) – organsko jedinjenje za dobijanje konzistentnosti gela.

Recenzije za Aktivais gel su vrlo pozitivne, o čemu više pišemo u narednom pasusu.

Službena stranica: www.aktivais.rs

Aktivais – forum – komentari – iskustva

Na forum stranicama možete saznati Aktivais iskustva iz prve ruke. Komentari na koje smo naišli potvrđuju efikasnost ovog preparata koji redovnim korišćenjem poboljšava zdravstveno stanje, a dok su bolovi ublaženi odmah posle prve primene.

Aktivais - forum - komentari - iskustva

Ovaj preparat koriste i osobe sa grčevima u mišićima, a kako se navodi u komentarima, preparat uspeva da pomogne kod regeneracije oštećene hrskavice. Potražite ova i druga Aktivais iskustva na forum stranicama koje se tiču zdravlja.

Aktivais – u apotekama – cena – Srbija – gde kupiti

Aktivais - u apotekama - cena - Srbija - gde kupitiGde kupiti Aktivais gel kada je Srbija u pitanju, odnosno da li može da se nabavi u apotekama? Ovaj preparat još uvek ne možete da kupite u apotekama, ali kako može da se dobije bez recepta, vrlo je jednostavno doći do njega. Dakle, gde kupiti Aktivais? Dovoljno je da popunite kratak formular na web lokaciji proizvođača  (ime, prezime i broj telefona) i sačekate da vaz pozove operater iz kol centra. Zatim, očekujte da preparat stigne na vašu adresu kroz nekoliko dana (Srbija). Najbolje od svega je što preparat možete da platite pouzećem, odnosno tek kad stigne na vašu adresu.

Što se tiče cene, cena preparata je vrlo povoljna upravo zahvaljujući onlajn prodaji, a osim toga očekuju vas često i popusti, te nekada možete da očekujete i popust koji ide do čak 50%.

Službena stranica: www.aktivais.rs

Aktivais – rezultati – neželjeni efekti

Aktivais - rezultati - nezeljeni efektiAktivais gel leči traumatske bolesti zglobova i leđa, kao i neke bolesti koje dolaze sa godinama, što potvrđuju rezultati kliničkih ispitivanja. Ovi rezultati pokazuju i da nema nuspojava, odnosno da neželjeni efekti nisu prisutni kako kod redovnog, tako i kod jednokratnog korišćenja. Podsećamo da kutiju Aktivais gela možete da poručite na web lokaciji proizvođača, kao i da bi trebalo da izbegavate „kupujem prodajem“ stranice, na kojima su se pojavili falsifikati ovog preparata.

Prednosti:

 • Gasi upale, ublažava bolove u zglobovima i leđima i bori se protiv otoka.
 • Ubrzava proces oporavka od sportskih ozleda.
 • Eliminiše hipertenziju mišića.
 • Efikasan kod lečenja osteohondroze i osteoartritisa.
 • Usporava proces oštećenja hrskavice i regeneriše je.
 • Cena pristupačna, 100% prirodni sastojci.
 • Nema nuspojava.

Nedostaci:

 • Proizvod je dostupan samo na web mjestu proizvođača.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here